Look at the mess you've made

Hej. Jag vill börja med att säga att min blogg inte är nån "riktig" blogg. Utan jag använder den mer för att få skriva av mig lite, och även för att jag ska kunna gå tillbaka då tiden gått och se vad jag gjorde just då och hur jag mådde osv.. Det är ganska underhållande faktiskt, och man får som lite mer ordning på nåt sätt.
Så idag tänkte jag skriva att tredje veckan av regelbunden träning är avklarad! Och jag älskar det, det finns inget som är roligare, bättre eller gör mig lyckligare än träningen! Det är så jävulskt skönt att bara få kämpa och sedan var helt jäkla slut. Sen måste jag också säga att förändringen syns så jäkla fort! Och det är grymt!
Sen så är det snart bara en vecka innan jag åker till Kungsör och jag är sååå jävla taggad! Vi ska ha så grymt kul, så jag taggar för ett gryyymt sportlov, hehe:)
Det går bra för mig nu, jag mår bra och är hyfsat lycklig. Synd bara att det finns vissa människor i den här världen som måste trycka ner andra för att må bättre själv, eller dom som tror att dom är så mycket bättre än alla andra. Nödvändigt? Nej verkligen inte. Vi är ju för fasiken alla människor, vad gör dig bättre än alla andra? Ajja, vi hörs!

Yey

Äntligen har jag kommit igång med träningen och jag känner mig riktigt taggad på att få lite (mer) muskler! Efter att ha tränat hårt i stort sett hela veckan så blev det dags för vilodagarna. Igår blev det en minimal träning på armarna (eller det kanske heter biceps?) vilket har lett till en jobbig träningsvärk i axlar, nacke och armar.. Men så kan det va ibland! Idag blir det inte heller en träning, eller ja förutom lite sit-ups och armhävningar. Och sen får Kinect sköta resten av dagens "träning":-) Efter det blir det mys framför Melodifestivalen med mina två bästisar och lite vin. Haha, förstår inte varför vinet ska vara med men det ska bli kul att möta flickorna i Kinect när dom blivit lite vingliga(re). Och sen så måste ju jag och Tinisen få tagga upp för Kungsör!!
 Haj då!


RSS 2.0