om jag kunde drömma , skulle jag drömma om dig

det var ett tag sen nu , men jag har nog , "bloggtorka" som den smarta lilla blondinen nathalie kallar det :)

vi har haft strålande väder imorron och jag känner bara att sommaren är snart är här , om typ 3 veckor kanske? :D
skolan har ju gått på som vanligt & det har inte hänt så mycket speciellt . jag orkar inte riktigt skriva vad jag gjort dom här dagarna jag inte skrivit , detta inlägg är mest för att emma påminde mig om att blogga igen :)
men jag kan iaf skriva om min onsdag :)



jag åkte med nathalie till skolan & dagen gick på som vanligt :) vi slutade efter gympan! :D
efter gympan gick jag & emma och satte oss med sandra som satt med viktor och fredrik , haha .
man kunde liksom se glimten i ögat på emma då hon såg viktor , haha! ;)
efter vi suttit där med sandra ett tag fick vi skjuts av sophie hem , väl hemma tog vi cykeln och cyklade iväg på en liten tur.
sen efter ett tag for vi till mathörnan där vi åt med sandra & helena , och sedan gick vi till bion och såg film :D
filmen var väl sådär , det var ju med hela årskursen (7:an) och filmen var ju dessutom Hipp Hipp Hora , och att se den på bio var ju lite ....annorlunda? iaf , vi hade kul under filmen och det var ju det som räknades (enligt oss) :D
sen när filmen var klar var det en halvtimmes diskussion om filmen (väldigt tråkigt) sen fick vi äntligen fara , jag gick hem med helena & efter vägen träffade vi sandra & nathalie och då gick vi med dom sista vägen , :)
sen när jag kom hem pratade jag lite i telefon , och sen drog jag ut på en liten ragg med sophie och isabell :)
hyfsat trevlig dag , längtar bara tills jag får slänga mig ut i solen igen! :) uuh (eheh) ,
& förresten snart kommer mina twilight böcker som jag beställt , och filmen får jag imorron , hohoho! :D
jag måste sluta vara så nördig (enligt nathalie/blondinen) 8)
nu ska jag läsa lite & sedan sova :)


ha det bäst ,

<3 / jasmin. så länge jag hör din röst är jag säker

bubbly

vaknade vid tio eller elva , jag håller inte riktigt koll . klev upp , åt lite och sedan satte jag mig här framför datorn.
jag vet inte riktigt vad som händer idag , men jag ska väl höra med my , eller nathalie eller nån (y)

lördag . efter middagen så skjutsade pappa mig till isabelle . vi for till hennes lägenhet & såg film :) sen gick vi in till samhället & lämnade in filmerna , sen gick vi till nån fest och mötte upp sophie en tväris och snackade lite med henne.
sen gick vi mot ug och mötte upp sandra och petra och då vi mött upp dom gick vi allesammans hem till isabelle. där satt vi ett långt tag innan raggarmackan kom och hämta oss , så då raggade vi med han ett tag tills han släppte av mig för jag skulle prata med malin , och sen for hon bara så då var jag själv . och då gick jag hem för jag frös :)
men en ganska så trevlig lördag var det ju , men kunde varit roligare . men det kommer ju fler ,
jag menar valborg nästa! (y)
 och förresten så har pappa beställt "när jag hör din röst" & "ljudet av ditt hjärta" och jag är överlycklig .
vi ska beställa "om jag kunde drömma" & " så länge vi båda andas"  i pocket för då blir det lite billigare och dom är mjukare :) men nu längtar jag bara efter tvåan och trean hihu! :D
nu ska jag hoppa in i duschen , :)


ha det bra sötisar , :)


<3 / jasmin . it starts in my toes

dreaming like a lady

det var länge sedan jag upptaderat , men tiden räcker oftast inte till och definitivt inte orken.
'jag har hunnit med mycket i veckan , skolan har ju gått på som vanligt :)
jag har hunnit skriva klart min uppsats om Salter , på 6 sidor! :P Och sen när jag kommer till skolan efter att ha suttit upp till ett och skrivit så har halva klassen skitit att skriva och ska lämna den nästa vecka , jippi liksom..
ajja , jag har hunnit med att vara med camilla vilket var väldigt kul :) sen har jag ju självklart varit med nathalie & några andra , :D igår (fredag) sovde emma hos mig , vi såg the house bunny & patrik 1,05 . jag har inte sett klart patrik 1,05 så det ska jag göra snart :) vi gick över till jocke och dom en stund och umgicks med dom sedan mötte vi upp camilla & petra och jag hann prata med både , olivia, sandra och några till :) men nu måste jag fortsätta att se filmen , heh .
ikväll ska jag träffa nathalie , :) ha det så bra & ni kan ju höra av er.




<3 / jasmin . how could he be so heartless?

glömsk

Och jo förresten! Så glömde jag kameran innan jag for till mathörnan, så glömsk som jag är . Jag ber om ursäkt!
Menmen , lättare sagt än gjort! Jag lovar att jag nångång slänger upp några nya fina vårbilder här nångång!

Kram


/ jasmin.

godnatt

nu måste jag snabba mig om jag ska hinna duscha , såg för ett tag sen klart "fucking åmål" med sandra ,
iaf , efter mathörnan promenerade jag & sandra hem till mig och tog jims moppe och drog ut på en liten ragg, haha!
vi åkte runt men stod mest stilla tyckte jag , sen vid åtta gick vi hem till mig . satt och pratade och sen började vi se fucking åmål. jag vet inte vad , men nånting säger mig att filmen var sjukt lång . ajja , imorron ska jag plugga och se twilight med emma , hon kunde visst inte se den hemma hos sig . eller kanske jag ska duscha imorron? jag kommer ändå somna snart så då är jag pigg på morgonen. jo , jag duschar imorron . det blev ändå så sent nu så , jag vill inte vara dötrött i skolan inte , kanske jag promenerar till skolan tillochmed :) så jag får njuta av det fina vårvädret ,:)
jag tycker det låter som en galant idé. nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet , sen tar jag min twilight bok och kryper ner i sänger :)


godnatt & dröm sött :)





with love / jasmin.

måndag

Dagen började lite halv segt med Engelska som första ämnet , sedan matte och sen språkval och so!
På So'n fick min grupp äntligen visa upp vår film , haha . Snacka om att jag skrattade! :)
Senare hade vi idrott som jag och Emma inte orkade vara på så , medans dom andra gick en promenad gick vi till Biblioteket och softade och läste i myshörnan , jag tror jag slumrade till en tväris haha! :)
Sen hade vi bild där vi skulle göra gipsmasker och Emma gjorde på mig , jag blåste upp kinderna så jag såg helt konstig ut  & Eva blev lite halv sur . Men kul hade vi , så alltså blev min mask helt skrynklig för jag skrattade så mycket! :D
Senare skulle jag göra en mask på Emma , men då var det bara 5 minuter kvar så då passade vi på att gipsa min hand.
Och snacka om att det gjorde ont påväg hem , och sen tog det åratal att få bort det! :(
Menmen , man lär sig av sina misstag! :) Och förresten så är det skitfint väder ute , solen strålar som det aldrig varit vår :) På Biblioteket så hyrde jag förresten första Twilight boken & tre filmer :) Fjorton suger , Fucking Åmål & Penelope :)
Lite små töntiga filmer , men ni vet ju hur jag är haha! ;)

Nu , mina kära vänner ska jag byta tröja och sen möta upp Sandra & käka på Mathörnan . Eftersom det var ett tag sen vi pratade , så nu ska vi ta igen allt som hänt . Och den här gången tar jag definitivt med mig kameran , men vi får väl dock se hur länge det tar innan jag orkar överföra bilderna . Men jag brukar vara ganska snabb på sånt :) Nej , nu måste jag skynda mig .


Ha en fortsatt trevlig måndag . Jag upptaderar mer senare ikväll .


<3 , ha det bäst! / jasmin .


07:35

första gången nånsin jag bloggar på morgonen! Men jag förstår varför jag inte gjort det tidigare..uuh!
Iaf, åt nyss upp min frukost . Två mackor och två glas vatten . Ska ta en omega-3 tablett nu . Vi har absolut ingen mat hemma , jag drack upp oboyen igår :'( . Men förhoppningsvis köper mina snåla föräldrar hem mat åt stackars mig idag ,:')
Jag ska ju åka med Nathalie till skolan men halv åtta fick jag ett sms från henne om att hon försovit sig. Perfect , jag hade kunnat sova åtminstone 30 minuter till . Jag fick knappt nån sömn inatt . Jag tror klockan var minst fem innan jag somnade , och sen ringde alarmet klockan halv sju..uuuh . i'm tired, undra hur det kommer gå i skolan. och förresten det där med flätorna , gör inte som jag . jag ser ut som en , jag vet inte vad . typ volym nere spets uppe . heh, inte snyggt .
men jag puffade till det där uppe med lite hårspray , om det nu hjälper.. Just nu hhåller jag på att koka té och jag har tagit en omega-3 & 1 en-om-dagen-tablett, ska man suga på dom eller svälja direkt? jag svalde den direkt :P
sådär , nu ska jag bara gå och be pappa om hjälp att ladda ipoden + få trettio kronor. jag ska ha 20 till en tuggummi påse och en tia är alltid bra att ha (y) . det har jag ju lärt mig dom gånger jag varit pank på skolan + vrålhungrig så jag var tvungen att smygäta där , bli upptäckt. gå och tigga pengar av nån av mina vänner för att betala tillbaka den ynka skulden. pust , jag har det inte lätt . nu håller jag på att försöka få en låt på min mobil , det går asdåligt . men sedär , det går framåt.  (jag vet att det bara är jag som ser det . men ni kan ju alltid låtsas) :) nej , nu måste jag ringa nathalie innan jag själv kommer försent . ha en fortsatt trevlig morgon , jag skriver mer då jag kommer hem




<3 / jasmin.

slut på lovet

imorgon börjar skolan . men för mig gör det faktiskt inte så mycket :)
lovet har varit underbart , och nu längtar jag bara till sommarlovet . som typ , ja nästan resten av sverige gör :) uhu <3
iaf , just nu sitter jag i flätor och ska snart gå och lägga mig . ikväll fick faktiskt wipeout mig att skratta , haha!
jag måste börja se det , ibland kan det vara bra . ibland inte . :)
nu kommer det nog bli ganska fullt i arjeplog igen , inte lika spöklikt tomt som det varit. fast så tomt har det ju inte varit , om man tänker på alla gamla arjeplogare som går skola nån annan stans och kommer hit över loven . då blir det ju inte så tomt . men ändå , nu kommer alla som varit i stugan hem . och alla bstare . nej, nog snackat om det :)


jag ska börja gå på gym , för att få en vältränad slimmad kropp :D ska be pappa köpa ett gymkort , om dom nu säljer de där :) imorgon efter skolan måste jag gå till konsum och köpa balsam & oboy & sen ska jag beställa jeanstights :)
och jag kanske borde börja kolla efter examenkläder som helena gör , det är tidigt men ja , man vill ju vara fin =)
 nu ska jag strax gå och lägga mig , ska bara vänta till flätorna torkat lite . godnatt & drömsött :)



<3 / jasmin sundström .

go with the feeling

nu sitter jag och väntar på att nathalie ska svara på msn , jag hade tänkt fråga om vi skulle fara och ta en mjukglass på kalles , men kom på att det stängde just . men annars kanske vi bara tar moppen och far på en liten picknick . det är ju sånt strålande väder ute , att det inte är sant! uhu , me like. <3

imorron börjar skolan , och jag ser framemot det , okej . det jag inte ser framemot är att kliva upp på morgonen.
men när väl skolan börjat kommer det gå skitfort och sen bara poff så är det sommar , uuh <3

jag tar med mig kameran om jag ska ut , ni måste få se det fina vädret! :)


<3 / jasmin . jag har kämpat och slitit & nu vet jag var du står.

wild child

vaknade typ nyss , vilket var väldigt dumt eftersom jag har skola imorgon.. men jag var iförsig uppe till typ fyra igår med helena och såg twilight , tihi. en underbart bra film , den rekommenderas!  jag har lite småvågigt hår just nu för jag somnade med ett par flätor igår som jag gjort på skämt , haha! men det var ganska fint med vågigt , kanske ska ha det på måndag :) iaf , jag såg ju film med helena till´typ fyra och sen när jag följde henne hem en bit , upptäckte jag till min förvåning att det var ljust . jag fick verkligen sommarkänslor då. så då jag kom hem vevade jag bara upp dom här grå sakerna man har för fönstret , (jag vågade mig inte på stavningen haha) och släckte bordslampan som jag alltid har tänd då jag ska sova , jag som är sjukt mörkrädd :) det blev ganska mörkt men jag somnade då till det . tänka sig , nu är det typ ljust till klockan tio på kvällen här , och sen kanske det blir ljust vid tre eller fyra på morgonen? :D
sommaren är påväg gott folk , vänta och se den kommer snabbare än ni anar :)
jag menar det är inte mer än två månader tills vi får sommarlov här i arjeplog. och jag är pepppepppepp! :D
 uhuh  <3


nej , nu ska jag sätta igång filmen wild child som jag också rekommenderar! :) sen ska jag ringa till malin och höra vad hon gör , sen återstår bara pluggning . kanske ringer till nathalie , om lite hjälp höhö . jag skriver mer sen.

ha en fortsatt trevlig söndag . <3


/ jasmin . du förlorade min tillit när du släppte min hand


happiness

jag kollade just på mina kommentarer här på bloggen och såg ett från camilla!
och ja camilla , det finns inget mer att säga om gatufesten än JAAAAAAAA!!!!!
lätt , fatta så kul vi skulle ha , jag,du & massa bra artister , jag menar . gatufesten är ju känd för sitt röj! :D
ring mig så fort du ser det här , du gjorde just min kväll :)




och förresten så är helena påväg hit med filmen twilight , jag ska fläta hennes hår , måla hennes naglar och vi ska fika och bara mysa , puss på det :) nejnuni , nu måste jag gå och möta helena ,




with love / jasmin living the dream

this or that




ska jag ha den här headern? :)

eller den här? :)


eller den jag har nu? HJÄLP :)

partypingla


Här har vi min lilla partypingla , snygg som alltid :)
www.nathalieedholm.blogg.se

jag glömmer dig mer för varje dag

Det kanske ändå blir lite kul ikväll :) Jag sitter just nu och målar naglarna , en lyxig vitglansig färg , assnyggt!
Sen ska Nathalie ringa mig då dom är påväg till Jennifer , och då ska jag dit förhoppningsvis :)
Annars ska jag nog se Twilight med Helena  , äntligen är min filmkompis & tråkräddare hemma! LOVE :D
Hm , vad mer finns att säga? Jag kommer faktiskt inte på nåt haha , men jag skriver senare om det blir nån utgång eller inte . Om det blir de , skriver jag vad jag gjort här . Det lovar jag :) Nu sabbade jag just ena nageln , perfect . aja , det är bara att börja om , vi höres.




love / jasmin.

trött

efter duschen var jag så trött att efter jag torkat håret la jag mig bara i sängen och slumrade till!
höh , jag vaknade sen nu av att nathalie ringer och babblar på och jag uppfattar knappt hälften av det hon säger!
men jag vet iaf att jag borde börja göra mig iordning för nathalie ska låna en klänning och..blablabla! ;)
så nu ska jag ringa till isabell sen ska jag snabbsminka mig och sen ringa till nathalie , tror att det inte kommer hända nåt speciellt denna lördagen. men om det gör det bloggar jag väl om det senare , men nu ni . nu måste jag snabba mig om jag ska hinna med nathalies hjärncellers tåg!hon kommer väl ha kvar ca,,hälften av hennes hjärnkapacitet innan kvällen är över ,  uhuhuh , humor! skämt-å-sido , nu måste jag verkligen snabba mig , puss!


ha en fortsatt bra lördagskväll , <3¨




<3/ jasmin

tell me about it

slafsade just i mig två supergoda vegetariska burgare , uhu .
så nu ska jag hoppa in i duschen , klippa & måla naglarna :) är så trött på den röda färgen .
fick för ett tag sen ett sms från nathalie , så jag måste nog snabba mig. men alla som känner nathalie vet att hon är den som tar sin tid på sig , vi ska iaf ut med mopeden en sväng förmodar jag , och jag tar förhoppningsvis med mig kameran om jag inte glömmer den , som jag alltid brukar göra huhu ;P nej , nu måste jag hoppa in i duschen.
och ikväll har jag inga planer , vet inte riktigt om jag orkar fara ut . det verkar vara kallt ute..tihi! men hör av er :)

ha en super kväll..<3


lovelovelove / jasmin sundström . <3

her beauty is taking you're breath away

nu sitter jag här , efter en lagomt äcklig mjukglass .
den smakade inte precis som jag trott att den skulle göra , men den får duga :)
jag kastade halva glassen , uuh . i sommar ska jag äta mjukglass tills jag aldrig mer vill äta mjukglass!
& jag ska bada i sjön och framför allt havet . Havet är mitt mål för sommaren . Jag ska nå havet , jag ska bada i havet .
Jag ska smaka på saltet från havet , jag ska fånga dom små fina fiskarna ur havet & jag ska stå på klipporna till havet.
Och då menar jag inte bara havet i piteå , för det blir för enkelt . jag menar havet i härnösand , stockholm , göteborg m.m.
okej , haha det kanske är samma hav , jag har inte så bra koll på geografin . men ja , jag ska bada i havet som ligger söderut . jag ska långt ner , jag ska ha varit utanför norrland när sommaren är slut . det får inte bli som förra sommaren, då mitt mål var att klappa en ko och det lyckades jag inte med :( vi åkte runt på landet och letade kohagar , och när vi såg några kor hoppade jag ut och försökte klappa den , men nej . dom är ju så jäkla rädda :( jag skulle ha farit till grans istället huhu,. hmm , vad mer ska jag göra i sommar? jag ska förhoppningsvis på pdol , och om jag  inte får fara på pdol ska jag iaf fara på nån festival , ingen sommar utan nån festival . så är det bara :) och när sommaren är slut ska jag ha lagomt långt hår. vi får se hur jag lyckas haha , men nu vet ni iallafall att Havet är mitt största mål för sommaren :)
Men sommaren har inte ens börjat , så nu ska jag passa på att njuta av våren medans den besöker oss här i lilla arjeplog! :) jag har förresten inte varit på galtis en enda gång i vinter , men jag är inte så mycket för backen . men det kommer väl , uuh :) nej , nu ska jag ta mig nåt att äta och sen ska jag duscha och sen ska jag ut med nathalie och fota .
uhu , <3


ha en fortsatt bra lördag , passa på att njuta av våren medans den är här!

<3 / jasmin . would you take a bullet for me?

lördag

dagens vaknande ; nyss
dagens att göra ; gå & lägga sig och sedan gå och köpa mjukglass :)


kort inlägg , men jag är trött .





vi hörs senare , ha en bra lördagsmorgon allesammans ,


<3 good morning sunshines / jasmin

bloggdesignen

Förresten vad tycker ni om bloggdesignen?! KOMMENTERA!!

och jag har länkat hon som fixat min blogg , Helena :) kolla in den så kanske hon hjälper er om ni behöver hjälp :)

, <3 / jasminsundström


Helena

Och jag vill även nämna att Helena är världens finaste som kan komma till en på kvällen vilken tid som helst :)
Och hon är ALLTID social på msn & sms :D

+ att hon fixar alltid min blogg (a)




Och för att inte glömma det viktigaste , hon är en underbart fin vän som kommer finnas förevigt! <3







www.helenawj.blogg.se läs & se!

Fredag 17:39

Idag vaknade jag först vid 09:05 , men somnade om till klockan 12:49 ;p höhö!

Iallafall på morgonen började jag direkt tvätta , tvätta & tvätta! :)
Det behövdes verkligen , och det var kul att se min gaderob fyllas med nytvättade kläder :)
Efter att jag haft en stor kris där typ alla mina kläder varit smutsiga, huvva! :(
Men nu vet jag då hur man tvättar så jag tvättar för fullt , jag tvättar tillochmed nu :D




Ikväll ska jag krypa ner i min säng med en stor popcorn skål & en dricka och se Talang =)
Och ja , efter Talang ser man ju vad som händer ;)

Och just nu vill jag bara att Helena ska komma hem så vi kan kika på Twilight , :)


Men nu ska jag gå och äta!


ps , lägg märke till att min bloggdesign totalförstördes pågrund av min klumpighet :P Men ska be Helena om hjälp! :>





puss & kram // j

Torsdag

Förlåt för jag inte upptaderat på ett tag . Det är inte det att jag inte haft tid , för det har jag säkert haft . Men jag har bara inte orkat.


Nåväl , påsken går snabbt även fast jag var en dag före alla andra haha!
Igår var jag med My och vi hade riktigt trevligt :)


& för nån dag sen raggade jag & nathalie riktigt mycket med moppen ,
 och snacka om att man fick sommarkänslor av dt!:D

Jag har varit i stugan och träffat kusinerna och haft det mysigt , men mer har jag nog inte att skriva .

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå till MY :D






puss & kram // j

Påsklov :)

Nu sitter jag här nyvaken i rufsigt hår och utkletat smink . Jag känner mig riktigt fräsch , men är det påsklov så är det! :D
Ska väl bara hoppa in i duschen , sen ringa till Nathalie som jag gjort . Om & om igen.
Tänka sig , hon bad mig höra av mig . Men svara kan hon inte :( Jaja, jag har då ändå sovit så det gör inte så mycket :)

Idag fick jag ett stort påskägg av mamma & pappa . Det var lite småäckligt godis , men jag är nöjd ändå! ;) Haha!
For till farmor en stund och lämnade mitt påskkort till henne :) Hon blev glad :D:D
Jaja , när vi var hos farmor (jag&pappa) så kom familjen Burman , & Annica kom förbi en tväris och säljde påskris. Söt :)
Jag blev då glad för jag fick träffa Lisa & Jossan , jag ska ju träffa dom mer i helgen , men ja :D

Nej , nu måste jag hoppa in i duschen innan talang börjar!



Ha ett bra påsklov allesammans! :D



puss & kram / jasmin


Onsdag

Kom nyligen hem från en lång,kall och jobbig dag!
&  jag glömde självklart kameran , men ni hade ändå inte velat se det dåliga vädret .
Men det var kul en stund faktiskt eftersom ett par riktigt underliga killar också var där , och det var faktiskt roande att se på hur dom roade sig! :) Men annars var det bara kallt och jävligt , men vafan. Det klarar jag , snart är det ju lov så :D
Nathalie ska komma hit så vi kan basta och ha hårinpackning & massa grejs .
Eftersom det blev inget i tisdags så fick det bli idag :)
Nu ska jag gå och sätta igång bastun :D


Och jag kommer förresten på att jag ska börja avsluta alla mina inlägg med nåt klokt citat eller några visdomsord :)


"Försök se ljust på saken,
passa på att va fri,
för när du träffar den rätta,
är dagarna förbi
" - haha ! ;)



puss & kram // jasmin ,


Tisdag!

Skolan började på som vanligt och dagen var allmänt seg och kall . Det snöar och är väldigt dåligt väder just nu! :(
Menmen , efter regn kommer solsken! Och mitt solsken denna dag/kväll var modevisningen .
Det var hur kul som helst att se alltihopa och jag var så stolt över Nathalie, hon var väldigt duktig! :)
Och ett STORT plus var att jag fick träffa farmor :D


Idag på ICA träffade jag världens sötaste kille . Vi log mot varandra och jag dog , hoppas han stannar över lovet! :)

Imorgon ska jag & Emma till rapatjärn och pimpla, fika & ha kul . Jag tar nog med mig kameran om jag inte glömmer den här hemma såklart! :P 


Nej , nu ska jag föra över bilderna som jag tog ikväll på datorn .
Kanske dyker det upp nån här , men dom flesta kommer nog finnas på bdb :)
jasmin-ss@bdb





puss & kram // j

Måndag 21.44

Sitter just nu med håret i en sån där handduksturban , ska snart torka det med hårtorken , även fast det nöter.
& Nathalie vibbar som tusan på msn för hon vill att jag ska skicka de tusentals bilderna på jag & hon , jobbigt :P

iaf , ikväll har jag väl inte gjort så mycket .
Var med Johan tills klockan sju =) Sen väntade jag på Nathalie som aldrig kom :(
Men jaja!

Imorron blir det en lång dag , men jag tar sovmorgon på morgonen tror jag , hihi!
För då har vi bara SO och våran grupp ska starta hos Lada så det blir nog bra =)


Så nu ska jag torka håret och sen ska jag ringa Malin , :) <3


dagens sötnos ; Hanna Karlberg! <3
dagens låt ; Takida - Burning inside




puss & kram  // jasmin

Söndag 21.42

Har just kommit hem från en underbar kväll hos Nathalie! Vi bakade kladdkaka & såg wipeout , mys! :)


När jag kom hem och loggade in på msn hade Lisa slängt upp en bild på jag & hon då vi var riktigt små , därifrån fick jag mig ett gott skratt . :D

Och en glad nyhet var att jag trodde att vi fick lov på fredag , men det var visst på torsdag.

Nåväl , jag tror faktiskt att jag skrivit av mig för kvällen nu . Det blev ju inga långa inlägg idag/kväll. Så det märks ju :)

Så , nu ska jag ta och nörda ett spel innan jag gör mig iordning för sängen .







puss & godnatt gott folk :* // jasmin


Härliga Söndag

Nu sitter jag hos Nathalie och hon är sitt rum och pratar med Ida-Maria . Så då tänkte jag att jag kunde passa på att skriva lite på bloggen :) Jag och Nathalie bakade kladdkaka för ett tag sen och såg lite på tv . Sen har vi mest tagit det lugnt och inte gjort så mycket mer. Ajja , nu står Nathalie och möglar bakom mig så jag orkar inte skriva nå mer . Vi ses











puss // jasmin

Söndag

Det blev tyvärr ingen skotertur idag , dumma väder haha! Men istället ska vi nog ha en spakväll här och basta & allt . Kommer bli asskönt :) Kanske ska gå förbi och möta Sandra en sväng innan . Vi ser väl .  Ja , iaf . Så vaknade jag klockan nio , men somnade om till klockan elva , vilket var otroligt skönt :) Sen steg jag upp och åt frukost & sen städade jag till lite i mitt rum , men jag fastnade framför datorn , Men jag får väl strax fortsätta :)


Och tack för ni alla som brydde er , om det med bosch och allt . Känns skönt att det finns folk där ute som bryr sig! <3


Om det blir spakväll ikväll klipper jag nog några kort med kameran , så då kanske jag slänger upp nån här .
Nu ska jag fortsätta städa :) Puss



dagens sötnos ; emma lestander :*

dagens låt ; inget kan bli som förut - sebastian krantz <3





kram // jasmin


23.37

Nu är jag hemma . Skönt att vara hemma och inte vara ute i kylan :)
Så nu sitter jag i ett riktigt par snygga lösnaglar , dom ser faktiskt riktiga ut .




Det är alltid roligt att skämma bort sig lite extra och köpa nåt riktigt stiligt! Och just nu kändes lösnaglar som en bra idé. Nathalie fick halva paketet , det var 28 st :) 50 kr på RUSTA vilket var otroligt billigt. Och bra var dom!

Imorgon ska nog jag & Nathalie ut på en liten sväng med skotern igen , men det är ju vädret som bestämmer om vi ska det eller inte. Förhoppningsvis så kommer väl solen fram , så man får steka lite ;>
Senare kanske jag ska förbi Sandra en sväng på stugan bara för att umgås . Se film & bara ta det lugnt, lovely! :)

Hmm , ja . Vad mer finns det att säga? Det har varit en alldeles perfekt dag. & jag hoppas verkligen att det kommer fler dagar som denna. Det är det som får mig att fortsätta , undebara dagar med underbara personer!
Nej , uscha . Hur ska jag klara mig utan Nathalie :( <3 Men nu ska jag inte deppa ihop , för jag vet att även om vi tappar kontakten om hon flyttar kommer alltid vårat speciella band finnas kvar , jag menar . Då Nathalie började åttan & jag gick sexan slutade vi umgås . Och nu umgås vi som om inget någonsin hänt? & det är just detta band vi har .
Men det blir nog lite svårt att inte ha världens bästa vän/stöd nära sig . Jag har ju alltid kunnat gå eller cykla till Nathalie då jag behövt na , men det är inte så enkelt att cykla eller gå till Piteå precis & pengarna går ju till annat. Men det löser sig, jag & Nathalie planerar iaf en underbar sommar ihop , en minnesvärd sommar . <3



Ajja , slutdeppat . Nu ska jag vara social på msn , & det tycker jag att du också ska vara ;) Puss




puss & kram ;> / j

Lördag , hos Nathalie :)

Sitter just nu hos Nathalie , det har varit en alldeles för perfekt dag! :) Nathalie ringde och väckte mig vid 10-tiden och hon skulle komma hem till mig klockan tolv , hon kom och vi grejjade till oss och sen for vi på åttornas konfirmation! ;)
Lite halvtråkigt , men efteråt . Ojoj! Vi drog ut med hennes skoter , och det var länge sen jag mått så bra , så puss på det!


Så nu , ligger vi mest inne på Nathalies rum och möglar . Ska väl snart fixa oss och dra ut på en liten sväng :) Väntar bara på att pappa ska komma med plattången och allt krims krams!

Gårdagen förresten , var ju i Luleå och shoppade lite smått & gott :) En snygg vårjacka,en passande sjal till och ett par skor . Och sen massa annat , t.ex hårprodukter & påskägg :) Mamma köpte dessutom två andra vindtäta sommar/höstjackor , dock inte så fina . Men dom kommer behövas på hösten/sensommarn i stugan! :)
Hm , nå mer . Jo , det blev ju klart massa inköp av mat eftersom mamma tycker det är bättre att handla på Willys istället för Konsum . Men vem vet , he kanske är så? (: Nej , nu ska jag vara social med Nathalie :)


Puss




Kläm // Jasmin


22.42

Blir oftast så att jag bloggar på kvällen då jag kommit hem. Så då skriver jag väl en liten snutt för de fåstaka som läser min blogg :)


Kom nyss hem från Nathalie , jag hjälpte hon att rensa hennes gaderob och vi såg tv coch myste som vanligt . Lovely!
Imorron är det äntligen fredag . Fyfan , skönt! Helt underbart , ärligt talat . Ni anar inte hur länge jag längtat! Veckan har varit tuff , isbad, sista träningen , sista sluttarna för filmen & ja allt! Sena kvällar med Nathalie :) Just nu luktar jag super gott , haha . För Nathalie hittade nån gammal go'parfym i en av hennes väskor som hon var tvungen att mata på mig hah!
Jag måste duscha...!

Iaf, planer för imorron blir förhoppningvis att vara med Nathalie :D Hon vill att jag ska följa till Norge(rognan!!!<3) med hennes vänner Aron & Anton , men jag vet inte riktigt om jag vågar hehe . Äldre , om ni fattar :P
Jajja , jomen jå . Nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag kan gå lägga mig och sova! :D Jag slänger in nåra fina låttips och dagens sötnos! Puss




Dagen sötnos ; Nathalie Edholm! <3

Dagens låtar ; Bröderna Krantz - Sebastian Krantz & You'll think of me - Sebastian Krantz ! 




KLÄM!! // J



Torsdag

Idag är det torsdag och det har varit en seg dag :) Kom som vanligt försent till skolan imorse , men vi hade Anders så lugnt var det! Vi drog hem till Lada där dom fortsatte klippa filmen . Och jag spelade piano :D
Sen flöt väl dagen bara på , efter skolan så fick jag skjuts av Sophie hem :) Sen har jag väl bara suttit här och nördat , eller nja . Jag träffade Sandra,Lustig och Petra en tväris . Men det var inte länge . Nu ska jag göra lite matte , sen ska jag ringa och höra runt lite :) Pusshej









Kram // Jasmin

RSS 2.0