her beauty is taking you're breath away

nu sitter jag här , efter en lagomt äcklig mjukglass .
den smakade inte precis som jag trott att den skulle göra , men den får duga :)
jag kastade halva glassen , uuh . i sommar ska jag äta mjukglass tills jag aldrig mer vill äta mjukglass!
& jag ska bada i sjön och framför allt havet . Havet är mitt mål för sommaren . Jag ska nå havet , jag ska bada i havet .
Jag ska smaka på saltet från havet , jag ska fånga dom små fina fiskarna ur havet & jag ska stå på klipporna till havet.
Och då menar jag inte bara havet i piteå , för det blir för enkelt . jag menar havet i härnösand , stockholm , göteborg m.m.
okej , haha det kanske är samma hav , jag har inte så bra koll på geografin . men ja , jag ska bada i havet som ligger söderut . jag ska långt ner , jag ska ha varit utanför norrland när sommaren är slut . det får inte bli som förra sommaren, då mitt mål var att klappa en ko och det lyckades jag inte med :( vi åkte runt på landet och letade kohagar , och när vi såg några kor hoppade jag ut och försökte klappa den , men nej . dom är ju så jäkla rädda :( jag skulle ha farit till grans istället huhu,. hmm , vad mer ska jag göra i sommar? jag ska förhoppningsvis på pdol , och om jag  inte får fara på pdol ska jag iaf fara på nån festival , ingen sommar utan nån festival . så är det bara :) och när sommaren är slut ska jag ha lagomt långt hår. vi får se hur jag lyckas haha , men nu vet ni iallafall att Havet är mitt största mål för sommaren :)
Men sommaren har inte ens börjat , så nu ska jag passa på att njuta av våren medans den besöker oss här i lilla arjeplog! :) jag har förresten inte varit på galtis en enda gång i vinter , men jag är inte så mycket för backen . men det kommer väl , uuh :) nej , nu ska jag ta mig nåt att äta och sen ska jag duscha och sen ska jag ut med nathalie och fota .
uhu , <3


ha en fortsatt bra lördag , passa på att njuta av våren medans den är här!

<3 / jasmin . would you take a bullet for me?

Kommentarer
Postat av: Camilla

gatufestivalen eller vad säger du? ;)

2009-04-18 @ 19:46:35
URL: http://blondinbylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0