kj

Om jag kunde skulle jag skjuta idioten som ändrade vårat satans jävla skolsystem. Jävla äckliga skit


-

Vad gör man när man förstört allt som nånsin betytt nånting för en? Varför behandlar man dom man älskar mest som skit? Varför lägger man energi på idioter istället? Jag vill inte ens veta.


Jag vill bara veta  vad jag ska göra för att bara få försvinna för ett tag, och bara få vara utan att tänka på allting som finns. Jag orkar inte längre. Fast det gör jag ju, det är ju ganska självklart.


k

Ni tror inte på min sanning, den sanning som sårar mig mest. Som skär djupast i mig. Ni struntar i den. Sätt er i min sits och tänk på hur jag står, jag går inte med några lätta steg. Men jag vill inte ha eran ömkan. Men kom inte till mig när eran sanning är som min.

bajs

Orka vara deprimerad och ledsen hela tiden, tänk på allt det bra istället.

.

Jag vill bara spy på hur folk beter sig och vad dom håller på med. Seriöst? Vad händer med våran värld?

-

When you get what you want, but not what you need.

.

Du kan knappt lyssna på musik, för i varje ton som spelas det spelar ingen roll om det är en partylåt eller en sorglig låt, du kommer hitta nåt i denna låt som drar ner dig.
Det går verkligen inte att vara ensam, du tänker alldeles för mycket. Om du är ensam mer än 12 timmar i sträck kan jag lova dig att du kommer vara helt rubbad.
Lägg dig inte förräns du är stendöd, då somnar du direkt. Är du inte så himla trött kommer du rulla i sängen och aldrig bli trött.
Om du ska prata med nån, prata med nån som inte har en aning om vad du pratar om. Du får en helt annan åsikt än vad du skulle få om du pratade med dina vänner.

Annars - gråt ut varje tår du kan, även fast dom svider som attan. dö så många gånger du kan och låtsas att du verkligen tror på begreppet - det blir bättre.

,

.

Vet ni vad som suger med att falla för en kille när du vet att han inte är rätt för dig? Du faller ändå för du hoppas innerst inne att han kanske är annorlunda

I t   h u r t s .

RSS 2.0